Опис продукту

ЮЛІЯ є одним із найбільш економічно та екологічно ефективних сортів, що підіймає стандарти розвитку озимого ячменю на принципово новий рівень. Це підтверджують, як результати незалежних державних випробувань в умовах Німеччини (LSV) так і внутрішні результати в умовах України. Висока потенційна врожайність, стабільність у різних ґрунтово-кліматичних зонах, добра стійкість до основних хвороб робить ЮЛІЮ вдалим вибором для господарств, які вирощують озимий ячмінь.                                                                          Унікальною особливістю сорту є генетична стійкість до вірусу жовтої мозаїки ячменю, тип 1 та тип 2 (BAYMV), що значно розширює можливості вирощування культури, особливо у короткоротаційних сівозмінах.

  • Стабільність та пластичність для різних зон
  • Генетична стійкість до вірусів BAYMV, тип 1 та 2
  • Відмінна реакція на внесення ріст регуляторів
  • Висока пластичність у термінах посіву

Загальний

Тип колосу 6-рядний
Тип Компенсаційний тип
Тип колосу 6-рядний
Тип Компенсаційний тип

Врожай і структура врожайності

Густота стеблостою
+ +
Озерненість колоса
+ + +
Маса тисячі насінин
+ + +
Врожайність без фунгіцидів
+ +
Врожайність з фунгіцидами
+ + +
Густота стеблостою
+ +
Озерненість колоса
+ + +
Маса тисячі насінин
+ + +
Врожайність без фунгіцидів
+ +
Врожайність з фунгіцидами
+ + +

Агрономічні характеристики

Дозрівання
+
Холодостійкість
+ +
Висота рослини
+ +
Стійкість до вилягання
+ + +
Ламкість стебла
+ +
Ламкість колоса
+ +
Дозрівання
+
Холодостійкість
+ +
Висота рослини
+ +
Стійкість до вилягання
+ + +
Ламкість стебла
+ +
Ламкість колоса
+ +

Придатність

Мульча посівна
+ + +
Слабкі місця
+ + +
Мульча посівна
+ + +
Слабкі місця
+ + +

РЕКОМЕНДОВАНІ ЗОНИ ВИРОЩУВАННЯ

Інформація, щодо рекомендацій чи переліку продуктів, що згадані на даному веб-сайті не несе гарантії повноти та абсолютної правильності. Вся інформація надається в якості рекомендації та допомоги для прийняття рішень. Склади сумішей можуть змінюватися, якщо окремі сорти відсутні. Статус 2024, зміни зарезервовано.