ПЯТОВ

PDF

Опис продукту

Гібрид ПЯТОВ належить до середньостиглої групи, яка є найбільш поширеною в Україні. За результатами 2020 року, який для кукурудзи був одним з найскладніших років протягом останнього десятиліття, ПЯТОВ увійшов в число лідерів урожайності серед гібридів у демонстраційних посівах. Гібрид продемонстрував свій високий потенціал та пластичність в різних ґрунтово-кліматичних умовах та при різних способах обробітку ґрунту (традиційний, мінімальний та No-Tillage).

Основні переваги:
- однією з важливих переваг гібриду є швидка вологовіддача в період дозрівання;
потужна коренева система і міцне стебло забезпечують високу стійкість гібриду до прикореневого та стеблового вилягання;
- міцний корінь дає можливість використовувати гібрид при різних способах основного обробітку ґрунту;
- ПЯТОВ має високу польову толерантність до пухирчастої сажки, що є запорукою для вирощування в умовах високого насичення кукурудзи в сівозміні

Рекомендації:
- Можливість посіву після різних попередників та вирощування в монокультурі;
- Посів на чорноземних ґрунтах при температурі грунту 8 °С, а на піщаних грунтах легкого механічного складу - 10 °С

ГУСТОТА НА ПЕРІОД ЗБИРАННЯ:
достатнє зволоження 70.000-75.000 тис/га
недостатнє зволоження 60.000-65.000 тис/га
посушливі умови 50.000-55.000 тис/га

  • Середньостигла група
  • Зубовидний тип зерна
  • Придатний до вирощування у монокультурі

Загальний

Використання icon-nutzung-silo-uk icon-nutzung-korn-uk
Тип зерна зубовидний
Дата посіву
ранній 0 пізній
Використання nutzung-silo-uk nutzung-korn-uk
Тип зерна зубовидний
Дата посіву
ранній 0 пізній

Стійкість до хвороб

пухирчата сажка
+ +
DTR
+ + +
пухирчата сажка
+ +
DTR
+ + +

Локація

Торф'яні грунти
Зони вирощування
Торф'яні грунти
Зони вирощування

РЕКОМЕНДОВАНІ ЗОНИ ВИРОЩУВАННЯ

Інформація, щодо рекомендацій чи переліку продуктів, що згадані на даному веб-сайті не несе гарантії повноти та абсолютної правильності. Вся інформація надається в якості рекомендації та допомоги для прийняття рішень. Склади сумішей можуть змінюватися, якщо окремі сорти відсутні. Статус 01/2021, зміни зарезервовано.